Fermentované potraviny vyrovnávají střevní mikroflóru, udržují zdraví zažívacího traktu, bojují proti zánětům v organismu a jsou důležité v prevenci kožních problémů a vzniku civilizačních chorob.
Fermentované potraviny jsou balzámem nejen na trávení
Červené zelí – nejlevnější superpotravina
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg
Červené zelí bychom měli jíst pravidelně a často – obsahuje hromadu vitamínu C a antioxidantů, které jsou mimo jiné protirakovinové.
Miso – rezervujte mu místo ve svojí lednici
Autor příspěvku: host
Miso, stejně jako většina dalších fermentovaných potravin, je velmi prospěšná pro vaši střevní mikroflóru, imunitu a zapomínat byste na něj neměli ani během detoxu. Zdravotní benefity Toto tradiční japonské dochucovadlo vás příjemně překvapí svým nutričním profilem a velmi zajímavouČíst více