Aronie je plná antioxidantů, které jsou důležité v období chřipek, nebo pro pacienty s diabetem či kardiovaskulárními nemocemi.
Aronie, zázračná jeřabina
Jarní strava
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg
Stravujete se v souladu s ročním obdobím? Inspirujte se článkem Katky na téma jarní strava.
Co pít během detoxu
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Jaké nápoje zvolit během 6týdení detoxikace? Zkuste freshe, smoothies nebo čaje.
Miso – rezervujte mu místo ve svojí lednici
Autor příspěvku: host
Miso, stejně jako většina dalších fermentovaných potravin, je velmi prospěšná pro vaši střevní mikroflóru, imunitu a zapomínat byste na něj neměli ani během detoxu. Zdravotní benefity Toto tradiční japonské dochucovadlo vás příjemně překvapí svým nutričním profilem a velmi zajímavouČíst více
Potraviny, které vám dodají energii
Autor příspěvku: host
Po zimě je “rozjezd” vždycky trošku složitější. Tělo je unavené a potřebuje dodat energii. Ne tu z rychlých cukrů, ale spíše přirozenou. Tu, která bude regenerovat naše buňky, tkáně, tělo. Některé potraviny jsou v tomto ohledu naprosté jedničky, překypující energií, čekající abyČíst více
Zázvor
Autor příspěvku: host
Zázvor by měly mít doma především ženy, protože zázvor tlumí nevolnost při těhotenství či migrénách, přináší úlevu při bolestivé menstruaci a zahřívá organismus. Zdravotní benefity zázvoru Zázvor podle tradiční čínské medicíny stimuluje zažívací oheň a dodává tělu energii a aktivujeČíst více
Římský kmín
Autor příspěvku: host
Římský kmín je aromatické koření, které má spoustu pozitivních a ozdravných účinků. Pojďme si o nich říct. Nutriční profil římského kmínu Římský kmín můžeme používat kdykoliv, organismus příjemně prohřívá a tak jeho přidáváním do pokrmů v zimě si hýčkáme naše promrzláČíst více
Pstruh
Autor příspěvku: host
Rády bychom vám představily pstruha. Pstruzi byli totiž zařazeni mezi 5 nejzdravějších ryb vhodných ke konzumaci. Pstruhů je spousta druhů a protože nejsme rybáři, přesné rozdělení necháme na odbornících. Co vám však s jistotou můžeme povědět je, proč máme pstruhyČíst více