Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Hřejivý fresh se špenátem
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Hřejivý fresh se špenátem

Kombinace ovoce a zeleniny, která vás v zimě spolehlivě zahřeje a chutí příjemně překvapí.   Ingredience: (získáte 350 ml šťávy) 1 1/2 jablka 1 hruška 70 g čerstvých špenátových listů 0,5 cm čerstvého zázvoru špetka kurkumy Příprava: Ovoce a zeleninuČíst více

Jam z červené cibule
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg

Jam z červené cibule

Červená cibule je plná antioxidantů, vhodná při alergiích nebo problémech se srdcem.  Suroviny: (4-6 porcí) – k sýru, rybě či masu 500gr červené cibule 1 lžička olivového oleje (vhodného k tepelné úpravě) 3 pol. lž. balsamikového octa 1 pol. lž.Číst více

Jáhly s aronií
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Jáhly s aronií

Aronie je černá jeřabina a taky významný antioxidant a zásobárna hromady vitamínů.   Suroviny: (pro 2 osoby) 1/2 skleničky jahel 3 lžíce čerstvé (případně zmražené) aronie 1 lžíce rozdrceného lněného semínka 1 lžička skořice 2 lžíce sirupu z agáve Příprava:Číst více

Svařené víno
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg

Svařené víno

Červené svařené víno zahřeje, zlepší oběhový systém a zklidní nervovou soustavu. Suroviny (2 porce)   250 ml červeného vína 1-2 hřebíčky 1 skořice 1 badyán špetka čerstvého nastrouhaného zázvoru     Víno vlijte do hrnce, přidejte hřebíček a skořici aČíst více

Genmai Miso
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg

Genmai Miso

Antioxidační nápoj, který chrání proti stárnutí a podporuje zdraví zažívacího traktu.    Suroviny: (1 porce) – jako čaj, jako polévka, pro zahřátí, a nebo jenom tak 1 polévková lžíce misa GENMAI (miso z hnědé rýže) 50 gr přírodního tofu Příprava:Číst více

Jáhly s granátovým jablkem a datlovým sirupem
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Jáhly s granátovým jablkem a datlovým sirupem

Snídaně s vůní jihu. Datlový sirup, oproti běžným sladidlům, nepřekyseluje žadludek, neboť má vyšší pH.    Suroviny: (pro 2 osoby) 1/2 skleničky jahel zrníčka z půlky granátového jablka 1 lžíce rozdrceného lněného semínka a mandlí 2 lžíce datlového sirupu  Číst více

Fresh z klementinek
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Fresh z klementinek

Klementinky jsou super mandarinky s ohromným obsahem vitaminu C.   Suroviny: (získáte 500 ml šťávy) 4 klementinky 1/4 ananasu 1,5 jablka golden delicious Příprava: Všechno dáte do odšťavňovače a máte hotovo.