Selekce podzimní zeleniny v tom nejlepším světle. Suroviny: (6 porcí) 2 kumary na kostky 1/4 dýně hokaido na kostky 3 červené cibule oloupané a rozkrojené na čtvrtky 3 palice česneku vcelku, oloupané ale nerozdělené 3 lžíce olivového oleje 2-3 větvičkyČíst více
Pečená zelenina
Krůta na víně a rozmarýnu s pečenou kořenovou zeleninou
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Krůta je nejzdravější drůbež a kořenová zelenina je dobrým zdrojem vlákniny. Suroviny: (pro 2 osoby) 400 g krůtího masa 2 mrkve 2 petržele 1 kumara 1 větší cibule 3 stroužky česneku sůl, pepř, jalovec, rozmarýn 200 ml červeného vínaČíst více
Pstruh na modro s bramborem, špenátem a pórkem
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Králičí hřbet s dýní a kumarou
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Dýně, kumara i červená cibule patří mezi doporučené zimní superfoods. Suroviny: (pro 2 osoby) králičí hřbet 1 kumara 1/4 dýně 1/2 červené cibule 2 stroužky česneku špetka soli čerstvě rozdrcený barevný pepř (5 kuliček) 2 snítky rozmarýnu 2 snítkyČíst více
Dýňová polévka s červenou čočkou a sladkou bramborou
Autor příspěvku: host

Neporazitelná podzimní kombinace superfoods, která zasytí i zahřeje. Suroviny: (pro 2 osoby) 1/4 hrnku červené čočky 1/2 kumary 1/4 dýně 1 nastrouhaná mrkev 1/2 červené cibule lžíce ghí sůl, pepř Příprava: Veškerou zeleninu omyjeme a oloupeme. Cibuli nasekáme naČíst více