Jednoduše připravené filety z lososa s velkou porcí listové a brukvovité zeleniny. Vydatný zdroj vitaminu D nebo omega-3.
Vyberte si recept podle příležitosti
Antioxidanty
Hlavní jídla
Maso
Nápoje
Polévky
Saláty
Sladké
Snídaně
Superfoods
Svačiny
Vánoce
Velikonoce
Losos s listovým špenátem a hranolky
Pečená rajčata s česnekem a bylinkami
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Omáčka na těstoviny z pečených rajčat s česnekem a bylinkami.
Pečený losos s listovým salátem
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Salát z listové zeleniny s kousky pečené ryby pro zdraví imunitního systému.
Nesmažné jarní závitky
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Domácí jarní zavitky jsou skvělou svačinou, nebo obědem sbaleným na cesty. Příjemně se hodí i jako pohoštění pro různé návštěvy.
Tatarák z červené řepy
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Řepa obsahuje hromadu antioxidantů, vlákninu i vitamíny. Fazole jsou skvělým zdrojem vlákniny i bílkovin, ořechy obsahují důležité mastné kyseliny.
Ovesné sušenky s oříšky a čokoládou
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Odlehčená verze vánočního cukroví, která voní po vanilce, banánech a čokoládě.
Dýňová polévka s červenými fazolkami
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Polévka z dýně Hokkaido, kořenové zeleniny a červených fazolek, ochucená zelenými bylinkami.
Jablkový koláč s jogurtem a ovesnými vločkami
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Koláč pro podzimní dny. Jablková náplň voní vanilkou a skořicí, vláčné těsto je z celozrnné mouky, ovesných vloček a jogurtu, slazené medem. Suroviny: 4 jablka 2 lžíce citrónové šťávy 50g ovesných vloček 150g celozrnné mouky 120g bílého jogurtu 1 vejceČíst více
Salát z avokáda a červeného grapefruitu
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Zeleninový salát s osvěžujícím grapefruitem a avokádem, bohatým na kvalitní tuky.
Hráškové rizoto s bazalkovým pestem
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Krémové rizoto se zeleným hráškem a paprikou s pikantní chutí česneku, bazalky a citronu.