Lehké jídlo z červené řepy a marinovaného tofu. Měkké a nasládlé rubínové kousky ovoněné pomerančem a zázvorem s nejpovedenější formou vyráběného sójového sýra.
Grilované tofu se salsou z červené řepy
Nesmažné jarní závitky
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Salát z avokáda a červeného grapefruitu
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Veganská polévka gazpacho
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Kuskus z květáku
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Salát z kuskusu s cizrnou, feta sýrem a rajčaty
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Řepový super salát s čočkou
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Rychlý salát z quinoy
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Bramborový salát s avokádem
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Avokádo je úžasná plodina, která obsahuje hromadu draslíku (dokonce víc než banány), vitamínu K, vlákniny a hlavně mono-nenasycených mastných kyselin. Navzdory vysokému obsahu tuku je avokádo skvělé při problémech s oběhovým systémem, pomáhá eliminovat záněty a může snižovat hladinu špatnéhoČíst více
Salát z tuňáka
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Salát bohatý na bílkoviny a omega3 mastné kyseliny, které působí v našem organismu protizánětlivě. Suroviny: (2 porce) 1 větší plechovka tuňáka ve vlastní šťávě velká hrst listů z čerstvého špenátu 1 vajíčko, uvařené natvrdo svazek ředkviček lněné semínko kapka lněnéhoČíst více