Selekce podzimní zeleniny v tom nejlepším světle. Suroviny: (6 porcí) 2 kumary na kostky 1/4 dýně hokaido na kostky 3 červené cibule oloupané a rozkrojené na čtvrtky 3 palice česneku vcelku, oloupané ale nerozdělené 3 lžíce olivového oleje 2-3 větvičkyČíst více
Pečená zelenina
Kozí jogurt s quinoou, ořechy a javorovým sirupem
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Jogurt z kozího mléka je vhodnou alternativou při alergiích na kravské mléko. Doplněný o směs ořechů, quinou a javorový sirup vám poskytne téměř všechny živiny, které potřebujete na snídani. Suroviny: (2 porce) kelímek jogutrtu z kozího mléka 5 lžicČíst více
Jáhly s aronií
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Aronie je černá jeřabina a taky významný antioxidant a zásobárna hromady vitamínů. Suroviny: (pro 2 osoby) 1/2 skleničky jahel 3 lžíce čerstvé (případně zmražené) aronie 1 lžíce rozdrceného lněného semínka 1 lžička skořice 2 lžíce sirupu z agáve Příprava:Číst více
Obrácené hruškové koláče s vanilkovým medem
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg
Vynikající hruškové koláče s vanilkovým medem jsou skvělé pro celou rodinu. Bez lepku a bez cukru, ideánní zdravá podzimní svačinka pro děti i pro dospělé. Suroviny (12 ks): Koláče 3 hrnky mandlové mouky ( = cca 4 hrnky na jemnoČíst více
Fresh z čerstvé dýně
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Čerstvá dýně si zachová nejvíce zdraví prospěšných látek. Suroviny: (získáte zhruba 0,4 l šťávy) 2 středně velká jablka 350 g čerstvé, oloupané dýně hokaido 0,5 cm čerstvého zázvoru 1/2 lžičky skořice Příprava: Všechny ingredience necháte projít odšťavňvačem a nakonecČíst více