Pečená zelenina
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg

Pečená zelenina

Selekce podzimní zeleniny v tom nejlepším světle. Suroviny: (6 porcí) 2 kumary na kostky 1/4 dýně hokaido na kostky 3 červené cibule oloupané a rozkrojené na čtvrtky 3 palice česneku vcelku, oloupané ale nerozdělené 3 lžíce olivového oleje 2-3 větvičkyČíst více

Jáhly s aronií
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Jáhly s aronií

Aronie je černá jeřabina a taky významný antioxidant a zásobárna hromady vitamínů.   Suroviny: (pro 2 osoby) 1/2 skleničky jahel 3 lžíce čerstvé (případně zmražené) aronie 1 lžíce rozdrceného lněného semínka 1 lžička skořice 2 lžíce sirupu z agáve Příprava:Číst více

Fresh z čerstvé dýně
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Fresh z čerstvé dýně

Čerstvá dýně si zachová nejvíce zdraví prospěšných látek.   Suroviny: (získáte zhruba 0,4 l šťávy) 2 středně velká jablka 350 g čerstvé, oloupané dýně hokaido 0,5 cm čerstvého zázvoru 1/2 lžičky skořice Příprava: Všechny ingredience necháte projít odšťavňvačem a nakonecČíst více