Jáhly s aronií
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Jáhly s aronií

Aronie je černá jeřabina a taky významný antioxidant a zásobárna hromady vitamínů.   Suroviny: (pro 2 osoby) 1/2 skleničky jahel 3 lžíce čerstvé (případně zmražené) aronie 1 lžíce rozdrceného lněného semínka 1 lžička skořice 2 lžíce sirupu z agáve Příprava:Číst více

Jáhly s granátovým jablkem a datlovým sirupem
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Jáhly s granátovým jablkem a datlovým sirupem

Snídaně s vůní jihu. Datlový sirup, oproti běžným sladidlům, nepřekyseluje žadludek, neboť má vyšší pH.    Suroviny: (pro 2 osoby) 1/2 skleničky jahel zrníčka z půlky granátového jablka 1 lžíce rozdrceného lněného semínka a mandlí 2 lžíce datlového sirupu  Číst více

Fresh z čerstvé dýně
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Fresh z čerstvé dýně

Čerstvá dýně si zachová nejvíce zdraví prospěšných látek.   Suroviny: (získáte zhruba 0,4 l šťávy) 2 středně velká jablka 350 g čerstvé, oloupané dýně hokaido 0,5 cm čerstvého zázvoru 1/2 lžičky skořice Příprava: Všechny ingredience necháte projít odšťavňvačem a nakonecČíst více