Smoothie z jahod, kozího jogurtu a vanilky
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Smoothie z jahod, kozího jogurtu a vanilky

Kozí mléko je zdravější, a  pro náš organismus snesitelnější, alternativou mléka kravského. A ještě snesitelnější než mléko je jogurt, tak si zkuste si udělat tohle růžové smoohtie a dejte si ho třeba na svačinu.   Suroviny: (na 2 porce) 600Číst více

Jáhly s granátovým jablkem a datlovým sirupem
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Jáhly s granátovým jablkem a datlovým sirupem

Snídaně s vůní jihu. Datlový sirup, oproti běžným sladidlům, nepřekyseluje žadludek, neboť má vyšší pH.    Suroviny: (pro 2 osoby) 1/2 skleničky jahel zrníčka z půlky granátového jablka 1 lžíce rozdrceného lněného semínka a mandlí 2 lžíce datlového sirupu  Číst více

Fresh z klementinek
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Fresh z klementinek

Klementinky jsou super mandarinky s ohromným obsahem vitaminu C.   Suroviny: (získáte 500 ml šťávy) 4 klementinky 1/4 ananasu 1,5 jablka golden delicious Příprava: Všechno dáte do odšťavňovače a máte hotovo.

Dýňová polévka s červenou čočkou a sladkou bramborou
Autor příspěvku: host

Dýňová polévka s červenou čočkou a sladkou bramborou

Neporazitelná podzimní kombinace superfoods, která zasytí i zahřeje.   Suroviny: (pro 2 osoby) 1/4 hrnku červené čočky 1/2 kumary 1/4 dýně 1 nastrouhaná mrkev 1/2 červené cibule lžíce ghí sůl, pepř Příprava: Veškerou zeleninu omyjeme a oloupeme. Cibuli nasekáme naČíst více