Veganská snídaně ze syrových surovin má tak krásnou barvu díky použité červené řepě. Překvapivě dobá a sytá snídaně.
Růžové vločky k snídani
Jahodový chia pudink
Autor příspěvku: Monika Novotná
Báječná chia semínka v pudinku, který si oblíbí celá rodina.
Rychlé ovesné sušenky s chia semínky
Autor příspěvku: Monika Novotná
Moniky oblíbené sušenky, které s radostí sbaští vaše ratolesti i partner. Bez mouky, bez vajec, bez mléka.
Salát z kuskusu s cizrnou, feta sýrem a rajčaty
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Rychlý a levný salát se hodí jako oběd do krabičky nebo si ho můžete vzít třeba na piknik.
Králík s kapustou a červenou cibulí
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Výborně ochucený králík je parádním zdrojem živočišných bílkovin, doplněný růžičkovou kapustou, vytváří perfektní oběd nejen při detoxu.
Řepový super salát s čočkou
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Sálát, který obsahuje dostatek bílkovin, zdravých tuků a minimum sacharidů. Je rychle hotový a příjemně vás zasytí.
Jarní špenátová polévka
Autor příspěvku: Monika Novotná
Polévka, kterou do 30 minut podáváte.
Hummus 3x jinak
Autor příspěvku: Monika Novotná
Humus je cizrnová pasta s tahini, jejíž původ sahá do oblasti Středního východu. Cizrna je bohatá mimo jiné na železo, fosfor, vápník, hořčík, vitamín K a zinek. Tato kombinace napomáhá pevné a silné struktuře kostí.
Salát z červeného zelí
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg
Lehká příloha k rybě, masu a nebo jenom tak. Suroviny 4 porce 1/2 hlávky červeného zelí 1 fenykl 1 červená paprika 2-3 lžíce jablečného octa 2 lžíce olivového oleje extra virgin špetka mořské soli pepř Postup: NakrájejteČíst více